Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

Γιατί έλεγχο παρασίτωνΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Ένα παράσιτο σε λάθος θέση μπορεί να κοστίσει εκατομμύρια. Τα τρωκτικά, τα έντομα και άλλα παράσιτα ενδεχομένως να φαίνονται αρκετά αβλαβή, αλλά ένα σταμάτημα της παραγωγής που προκαλείται από ένα ροκανισμένο καλώδιο και μία καθυστέρηση στην παραγωγή μπορεί να αποβεί μοιραία. Όλο και περισσότερο οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν πόσο σημαντικό είναι να προστατευθούν από τις πιθανές καθυστερήσεις και συγχρόνως να εγγυηθούν μια ασφαλή και ιδιαίτερα επαγγελματική διαδικασία παραγωγής που θα ωφελήσει τους πελάτες τους.

ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για τις βιομηχανίες τροφίμων καθώς και τα σημεία πώλησής τους ( εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αρτοπωλεία super market κλπ) η υγιεινή και η ασφάλεια τροφίμων είναι δύο ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα και απαιτούν την μεγαλύτερη προσοχή.

Πέρα από τους ελέγχους που πραγματοποιούνται από τον ΕΦΕΤ από τους οποίους απορρέει κίνδυνος επιβολής προστίμων, το αγοραστικό κοινό γίνεται όλο και περισσότερο εκλεκτικό και απαιτητικό σχετικά με τα τρόφιμα που καταναλώνει. Έτσι, η μικρότερη υποψία ή φήμη για μολυσμένα τρόφιμα μπορεί να είναι αρκετή για να το αποτρέψει να σας επιλέξει.

Τα ΜΜΕ είναι το αποτελεσματικότερο κανάλι μάρκετινγκ για την επιτυχία των επιχειρήσεων. Μη τους προσφέρετε την ικανοποίηση της έκδοσης των συγκλονιστικών εκθέσεων της κακής υγιεινής στην δική σας επιχείρηση, αλλά αντ\' αυτού να τους ενθαρρύνετε για να προωθήσετε τις θετικές ιδιότητές σας, όπως η υψηλή ποιότητα των προϊόντων σας, η εύγευστη κουζίνα, το ευχάριστο περιβάλλον, η άριστη υπηρεσία και το επιδέξιο προσωπικό σας

Γιατί να διακινδυνεύσετε με κάθε τρόπο τη φήμη της επιχείρησης σας και την αξία των επενδύσεών σας με την έκθεση τους στις ζημίες που προκαλούνται από τα έντομα, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Μια επαγγελματική συμφωνία με την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS μπορεί να προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία ενάντια στους επικίνδυνους και ανεπιθύμητους εισβολείς.

Κανείς εκτός από την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS, δεν έχει περισσότερη εμπειρία των προβλημάτων που προκαλούνται από τα παράσιτα και φυσικά την δυνατότητα να τα αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Αρχίζουμε πάντα τη διαδικασία με μια λεπτομερή ανάλυση κινδύνου, κατά τη διάρκεια της οποίας επιθεωρούμε τις εγκαταστάσεις σας.

Αυτή η ανάλυση αποτελεί τη βάση της αμοιβαίας συμφωνίας μας και αποτελεί έναν προκαταρκτικό έλεγχο.

Ο σκοπός του ελέγχου αυτού είναι αφενός να προσδιορίσει οποιαδήποτε αδύνατα σημεία που χρειάζονται να επισκευασθούν (ανοίγματα στους τοίχους κλπ) και αφετέρου να επιλεχθούν οι κατάλληλοι τρόποι αντιμετώπισης των υπαρχόντων παρασίτων.

Το σύστημα αντιμετώπισης των παρασίτων που αναπτύσσουμε στη συνέχεια μπορεί να περιλάβει τους δολωματικούς σταθμούς τρωκτικών, τις παγίδες και τους σταθμούς ελέγχου εντόμων και τρωκτικών.

Ο στόχος είναι να αποτραπεί οποιαδήποτε ζημία. Οι επιθεωρήσεις και οι εφαρμογές καταστολής των παρασίτων πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ

Επίσης το σύστημα περιλαμβάνει πάντα τη λεπτομερή τεκμηρίωση με τους πίνακες ελέγχου και τις εκθέσεις για να εξασφαλίσει ότι η προστασία εξελίσσεται σωστά.

Κάθε επιθεώρηση είναι τεκμηριωμένη και όλες οι περιοχές κινδύνου, εσωτερικές και εξωτερικές, ελέγχονται προσεκτικά. Βάσει αυτών των εφαρμογών και επιθεωρήσεων, υποβάλλουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση των μέτρων προστασίας που πρέπει να εφαρμόζονται.

Όλες οι εκθέσεις, τα πιστοποιητικά, η ανάλυση, οι προτάσεις και γενικά η τεκμηρίωση δίδονται από την εταιρεία μας μετά από κάθε επίσκεψη και τηρούνται σε σχετικό φάκελο στην επιχείρησή σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα μέσα από την ιστοσελίδα αυτή να έχετε on line οποιαδήποτε στιγμή όλες τις παραπάνω πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και θα σας ανταμείψουμε άμεσα και πρόθυμα με μια δωρεάν επίσκεψη για να συζητήσουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να παρέχουμε για να σας βοηθήσουμε.

Από το ξεκίνημα η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS λειτουργεί στους τομείς διαχείρισης και αντιμετώπισης παρασίτων. Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS είναι εκτός ανταγωνισμού όσον αφορά στην εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών και η επιτυχία της συνίσταται σε αποτελεσματικές εφαρμογές για την αντιμετώπιση παρασίτων με την χαμηλότερη περιβαλλοντική επιβάρυνση(IPM).

Αφήστε την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS να φροντίσει τη διαχείριση των παρασίτων και ελαχιστοποιήστε τους κινδύνους από αυτά.

Εάν είστε επιχείρηση παραγωγής τροφίμων, διανομέας, λιανοπωλητής ή ακόμα και ιδιοκτήτης κτηρίου, ξενοδοχείου ή εστιατορίου, θα είστε σε θέση να αφιερωθείτε εξ ολοκλήρου στην καθημερινή διαχείριση της επιχείρησής σας χωρίς φόβο, αφού θα έχετε αναθέσει σε μας την διαχείριση των παρασίτων.

Οι υπηρεσίες μας δεν είναι απλά βασισμένες στις εφαρμογές χημικών για καταπολέμηση. Η επιθεώρηση, ο προσδιορισμός του προβλήματος των παρασίτων καθώς επίσης και ο καθορισμός των υγειονομικών μεθόδων ελέγχου, είναι η βάση της συμμετοχής μας.

Μελετάμε τις διαδικασίες παραγωγής, το κτίριο και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, ώστε να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε τις σωστές μεθόδους αντιμετώπισης.


Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS αναγνωρισμένος ηγέτης στον τομέα της, ξεπερνά τις συνηθισμένες τεχνικές διαχείρισης παρασίτων.

Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη σας στο θέμα επαγγελματικής διαχείρισης παρασίτων εσείς μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS.

Ο επαγγελματισμός της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS αποτελεί μια πλήρη λύση που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε και να διατηρήσετε τα επίπεδα υγιεινής σε όλους τους τομείς της επιχείρησής σας.

 

© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης