Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

Γιατί την εταιρεία μαςΕάν καλέσετε την ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι καλέσατε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα δώσουν τη λύση στο πρόβλημά σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Όλα τα παράσιτα (έντομα-τρωκτικά) δεν είναι ίδια αλλά ούτε και τα προβλήματα που προκαλούν είναι ίδια, συνεπώς και οι τρόποι αντιμετώπισής τους διαφέρουν.

Δεν είμαστε εξολοθρευτές, καθώς η ιδιότητα του εξολοθρευτή είναι να σκοτώνει ανεξέλεγκτα.

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS μπορούν να προσδιορίσουν την πηγή προέλευσης των παρασίτων και να εφαρμόσουν ξεχωριστά για κάθε περίπτωση ένα σχέδιο καταπολέμησή τους, ώστε να έχουμε το άριστο αποτέλεσμα.

Ευθύς εξαρχής οργανώσαμε ένα σύστημα λειτουργίας της Εταιρείας μας, ώστε να εξασφαλίζουμε με την ποιότητα υπηρεσιών μας την μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσα από μια πολύ προσεκτική εργασία, η οποία περιλαμβάνει, καταγραφή των προβλημάτων της κάθε επιχείρησης λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις των πελατών, της συνεχούς επιμόρφωσης και κατάρτισης των τεχνικών στις νέες εξελίξεις και της νομοθετικής ενημέρωσης.

Η ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS πληρεί όλες τις απαραίτητες και όχι μόνο προϋποθέσεις για την παροχή υπηρεσιών υψηλής επαγγελματικής ποιότητας.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε αποτελεί την καλύτερη διαφήμισή μας και η σταδιακή και συνεχής ανάπτυξη του πελατολογίου μας καταδεικνύει τον επαγγελματισμό μας.

Εάν έχουμε αναλάβει την καταπολέμηση των παρασίτων στην επιχείρησή σας με ετήσιο συμβόλαιο και με προγραμματισμένες επισκέψεις εφαρμογών, οποιαδήποτε πιθανή εμφάνιση τους στο ενδιάμεσο διάστημα των επισκέψεων αντιμετωπίζεται με εφαρμογή χωρίς χρέωση, εφόσον βέβαια τηρούνται οι προγραμματισμένες εφαρμογές.

Για να συνοψίσουμε την πολιτική μας σε μερικές λέξεις, θα λέγαμε ότι τον κάθε νέο πελάτη τον αντιμετωπίζουμε σαν να είναι μοναδικός με τη φροντίδα, την προσοχή και τη συνέπεια που απαιτείται, ώστε να δοθεί η πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά του και με τον οικονομικότερο τρόπο.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά της δουλειάς μας συντελούν, ούτως ώστε οι πελάτες μας να παραμένουν ευχαριστημένοι και με το 90% από αυτούς να συνεργαζόμαστε χωρίς διακοπή επί σειρά ετών.

Το σύστημα εργασίας που έχουμε και ακολουθούμε έχει μια σταθερή ποιότητα και είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα EN ISO 9001:20008, OHSAS 18001:2007 και ISO 14001:2005 πρότυπα, από την TUV ICB HELLAS, έναν από τους κύριους αναγνωρισμένους διεθνείς οργανισμούς.

Για να αποφύγετε τις εκπλήξεις επικοινωνήστε μαζί μας

Εσείς ασχοληθείτε με την επιχείρησή σας και αφήστε σε μας τον έλεγχο των παρασίτων.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ
Πρακτικές, οικονομικές, ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις.
© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης