Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

ΚουνούπιαΕίναι γνωστό σε όλους ότι τα κουνούπια με τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα, εκτός από τις αλλεργίες και την αϋπνία που προκαλούν, μπορούν να μεταδώσουν στον άνθρωπο ιδιαίτερα επικίνδυνες ασθένειες όπως ελονοσία, κίτρινος πυρετός, εγκεφαλίτιδα κ.α

Τα κουνούπια αναπαράγονται αποκλειστικά μέσα στο νερό. Εστίες ανάπτυξής τους επομένως είναι τα στεκούμενα νερά (ορυζώνες, έλη, λίμνες, δέλτα ποταμών, κλπ ). Η καταπολέμηση πρέπει να ξεκινήσει λοιπόν από τα στεκούμενα νερά και μάλιστα νωρίς την Άνοιξη πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Οι ψεκασμοί μπορεί να γίνουν είτε από εδάφους με την χρήση επαγγελματικών αντλιών ψεκασμού, είτε από αέρος με ψεκαστικά ελικόπτερα όταν πρόκειται για μεγάλες εκτάσεις. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι προνυμφοκτόνα και καταπολεμούν το προνυμφικό του στάδιο που βρίσκεται πάντα μέσα στο νερό.

Η πλήρης εξάλειψη των εντόμων αυτών, είναι πρακτικά αδύνατη λόγω της απανταχού ύπαρξής τους, λόγω της ικανότητάς τους να διανύουν μεγάλες αποστάσεις πετώντας και της μεγάλης και ταχύτατης αναπαραγωγής τους.

Υπάρχουν όμως σύγχρονες μέθοδοι και σκευάσματα που μπορούν να μειώσουν δραστικά τους πληθυσμούς τους και να μας εξασφαλίσουν, ειδικά όταν οι ψεκασμοί γίνονται έγκαιρα, εκτεταμένα και τακτικά, ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ειδικά η χρήση επαγγελματικών αντλιών ψεκασμού στους εξωτερικούς χώρους, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύουν τα κατάλληλα εντομοκτόνα σκευάσματα σε μεγάλο ύψος και πλάτος και με τον τρόπο αυτό να εξολοθρεύουν τα έντομα αυτά στα σημεία που φωλιάζουν, αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μας όπλο στην καταπολέμηση αυτών των ενοχλητικών και επικίνδυνων εντόμων.

MOSQUITO COGNITO

 

Το Mosquito Cognito είναι μία συσκευή για προστασία από κουνούπια η οποία εκπέμπει από μία παστίλια- ανταλλακτικό που είναι τοποθετημένη μέσα στην συσκευή και με την βοήθεια ενός ενσωματωμένου μικρού ανεμιστήρα, τον ανασταλτικό παράγοντα Conceal™ που έχει μια μοναδική ιδιότητα μπλοκαρίσματος της αίσθησης των κουνουπιών να αντιλαμβάνονται την ανθρώπινη παρουσία στο χώρο. Κυρίως να αντιλαμβάνονται την εκπομπή CO 2 που γίνεται από τα θηλαστικά κατά την διαδικασία της εκπνοής.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Το Mosquito Cognito δεν είναι απωθητικό, με την έννοια ότι δεν εκπέμπει κάποια ουσία που απωθεί τα κουνούπια Ο παράγων Conceal™ που εκπέμπεται μπλοκάρει την δυνατότητα όσφρησης των εντόμων και τα εμποδίζει να αντιληφθούν τους ανθρώπους και τα ζώα. Εάν δεν μπορούν να αντιληφθούν τη μυρωδιά σας, δεν μπορούν να έλθουν αρκετά κοντά να σας δουν. Εάν δεν μπορούν να σας δουν, δεν μπορούν να σας τσιμπήσουν. Έχει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια, αυλές κλπ. Λειτουργεί με την χρήση δύο μπαταριών ΑΑ και η διάρκεια του ανταλλακτικού είναι για 150 ώρες συνεχούς λειτουργίας της συσκευής.


© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης