Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

Μύγα φρούτων Η μύγα των φρούτων (drosophila melanogaster), είναι μικρή μύγα με μήκος περίπου 3-8 χιλιοστά, συμπεριλαμβανομένων των φτερών της. Το βασικό χαρακτηριστικό της μύγας φρούτων είναι τα μάτια της, τα οποία είναι κόκκινα στο χρώμα. Το κεφάλι και ο θώρακας έχουν μαυριδερό  χρώμα και η κοιλιά είναι κάπως σκοτεινότερη.

Το κλειδί για τον έλεγχο των προσβολών της μύγας των φρούτων είναι να βρεθούν και να αποβληθούν οι πηγές αναπαραγωγής της. Κατά την έρευνα για τις πηγές αναπαραγωγής μυγών φρούτων, θυμηθείτε ότι η προνύμφη μπορεί μόνο να επιζήσει σε οργανική ουσία αποσύνθεσης που είναι υγρή. Η πρώτη προφανής θέση που ελέγχεται είναι σε σημεία όπου φρούτα ή λαχανικά είναι αποθηκευμένα έξω από τα ψυγεία ή τα δοχεία ψύξης. Επίσης συνήθως εμφανίζεται σε οινοποιεία και οξοποιίες.

Αν και υπάρχουν διάφοροι ψεκασμοί και παγίδες που χρησιμοποιούνται για να καταπολεμήσουν τις μύγες αυτές σε ένα σπίτι, το εστιατόριο ή εργοστάσιο, το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς εξάλειψη της πηγής τους. Ένας ψεκασμός (Pyrethrin ψεκασμός) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γρήγορη θανάτωση, που μειώνει τους πληθυσμούς των ιπτάμενων εντόμων. Ο ψεκασμός επίσης χρησιμοποιείται από αυτούς που διενεργούν ελέγχους παρασίτων για να ψεκάσουν τις περιοχές όπου οι μύγες φρούτων και άλλα παράσιτα εντόμων αναπαράγουν.

© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης