Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

ΑπολυμαντικάΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΛΙ

Από ισχυρό ελαστικό πλαστικό, διαστάσεων 80 x 100cm, ιδανικό για την αποφυγή μικροβίων κατά την είσοδο των εργαζομένων σε χώρους παραγωγής τροφίμων. Τοποθετείται στην είσοδο των χώρων παραγωγής και εμποτίζεται με απολυμαντικό υγρό. Διαθέτει προεξοχές που εξασφαλίζουν καλύτερο καθαρισμό των υποδημάτων, δεν γλιστρά και φέρει συμπαγείς άκρες για αποφυγή απορροής του απολυμαντικού διαλύματος. Έχει μακρόχρονη χρήση χάρη στον εύκολο καθαρισμό του και τη δυνατότητα αντικατάστασης του απολυμαντικού υγρού.

DALCO 100

Απολυμαντικό αποσμητικό αντισηπτικό διάλυμα σταθεροποιημένου διοξειδίου του χλωρίου CLO2, το οποίο έχει αποδειχθεί ως εξαιρετικά δραστικό στην καταπολέμηση ευρέως φάσματος βακτηρίων - μυκήτων - μαγιών - άλγεων και άλλων μικροβιακών παραγόντων. Είναι άοσμο - άχρωμο και δεν αφήνει καμιά οσμή σε τρόφιμα ή επιφάνειες ή χώρους. Η αίσθηση μετά από ψεκασμό στο χώρο είναι καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος.LYSOFORMIN SPECIAL
(Παράγωγα γουανιδίνης 2,9β x λωριούχο διδεκυλ-διμεθυλ-αμμώνιο 9,8 β/β)

Απολυμαντικό ευρέως φάσματος κατά των ιών (συμπεριλαμβανομένου HIV-AIDS) μυκητών και βακτηρίων (συμπεριλαμβανομένου Tbc.). Εφαρμόζεται σε επιφάνειες, ιματισμό, εργαλεία, μικροβιολογικά εργαστήρια, ξενοδοχεία, πλοία καθώς επίσης και σε χώρους παρασκευής φαγητού (κουζίνες, βιομηχανίες τροφίμων). Ευκολία στη χρήση και οικονομία εφόσον το προϊόν χρησιμοποιείται αραιωμένο 20-133 φορές. Το Lysoformin είναι από τα πιο φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα, γιατί είναι βιοδιασπόμενο.

© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης