Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

 
 
 
 
 
 
SOLFAC 10WP
Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας σε μορφή σκόνης για την καταπολέμηση ιπταμένων και ερπόντων εντόμων με υπολειμματικούς ψεκασμούς επιφανείας σε κατοικημένους χώρους και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.
                
 
 
 
 
 
 
 
K-OTHRINE  2.5WP (Deltamethrine2.5%)
Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο υγειονομικής σημασίας που καταπολεμά: κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, έντομα κενών αποθηκών και έντομα αποθηκευμένου σταριού. Χρησιμοποιείται μόνο για ψεκασμό επιφανειών. Η διάρκεια δράσης του μπορεί να φτάσει τους 6 μήνες και εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες και την απορροφητικότητα των επιφανειών που θα ψεκαστούν καθώς και από τη συχνότητα καθαρισμού τους.
                        
 
 
 
 
 
 
 
 
IMPERATOR  25 EC (Permethrine 25%)
Το Imperator είναι πολύ αποτελεσματικό εναντίον όλων των εντόμων υγειονομικής σημασίας. Έχει μεγάλη διάρκεια δράσης και υψηλό βαθμό ασφαλείας για τον άνθρωπο και τα άλλα θερμόαιμα.
 
 
 
 
 
Τ ΕΝOPA
Το Tenopa είναι παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας με μεγάλη υπολειμματική διάρκεια. Είναι νέας γενιάς και διαθέτει δύο δραστικές ουσίες, ακμαιοκτόνο πυρεθρινοειδές (alphacypermethrine) και ένα ρυθμιστή ανάπτυξης(flufenoxuron), οπότε καλύπτει όλο τον κύκλο του εντόμου.
 
 
 
 
 
(K-OBIOL) 0.6 ULV (Deltamethrine 0.6%)

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κ-OBIOL 0,6 ULV είναι ένα ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο σκεύασμα της BAYER CropScience, με ένα ευρύ φάσμα δράσης σε όλα τα έντομα των δημητριακών διασφαλίζοντας μια μακράς διαρκείας προστασία (μέχρι και 8 μήνες). Δεν έχει καμία αρνητική επίδραση στην βλαστικότητα των σπόρων και στον καταναλωτή Είναι καθαρή Deltamethrin (6g/lt) και Piperonyl Butoxyde (54g/lt). Είμαστε οι αποκλειστικοί διανομείς του Κ-OBIOL 0,6 ULV για την Ελλάδα

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Κ-OBIOL 0,6 ULV μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση σχεδόν όλων των εντόμων των αποθηκευμένων δημητριακών

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ
Μέγιστη δόση: για μακροχρόνια προστασία περίπου 8,4 λίτρα Κ-OBIOL 0,6 ULV για 100 τόνους προϊόντος, για προληπτική εφαρμογή και μια μέση προστασία περίπου 4,2 λίτρα Κ-OBIOL 0,6 ULV για 100 τόνους προϊόντος. ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Η εφαρμογή του γίνεται στην διάρκεια της εισαγωγής των δημητριακών στους αποθηκευτικούς χώρους (ΣΙΛΟ, αποθήκες) και πάντα σε κλειστή ταινία μεταφοράς(radler) ή στην βάση του αναβατήρα (elevator) με ειδική δοσομετρική αντλία υπέρμικρου όγκου (ULV) την οποία έχουμε την δυνατότητα να σας τη προμηθεύσουμε και να την εγκαταστήσουμε στον χώρο σας εκπαιδεύοντας το προσωπικό σας στην χρήση της. Με την χρήση της αντλίας αυτής ρυθμίζεται η ακριβής δοσολογία του σκευάσματος ανά τόνο δημητριακού και διευκολύνεται η ομοιόμορφη διασπορά της δραστικής ουσίας σε όλη την μάζα του προϊόντος.

© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης