Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

Pυθμιστές ανάπτυξηςDU DIM 15 SC

Παρασιτοκτόνο υγειονομικής σημασίας που δρά ως ρυθμιστής ανάπτυξης για την καταπολέμηση προνυμφών ιπτάμενων εντόμων (κουνουπιών και μυγών).

Το σκεύασμα σε μορφή συμπυκνωμένου εναιωρήματος (150 γρ. δραστικής ανά λίτρο προϊόντος) μπορεί να εφαρμοστεί με διάφορα ψεκαστικά μηχανήματα (κανονικού, μικρού, και υπέρμικρου όγκου). Είναι ιδανικό για εφαρμογές σε μεγάλες επιφάνειες, όπως νερά ορυζώνων, λίμνες, κανάλια, φρεάτια.

DU DIM 2WTB
Το σκεύασμα σε μορφή δισκίων (20 γρ. δραστικής ανά λίτρο προϊόντος) έχει μελετηθεί ειδικά για εφαρμογές σε νερά κλειστών υδραυλικών συστημάτων (κυρίως φρεάτια), τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές. Αυτού του είδους το σκεύασμα έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τεχνικές υιοθετημένες από τη φαρμακοβιομηχανία και λόγω του ότι είναι αναβράζον διασκορπά τη δραστική ουσία ομοιόμορφα σε όλο τον όγκο του νερού στο οποίο εφαρμόζεται. Το δισκίο εφαρμόζεται κατευθείαν στα μέρη αναπαραγωγής κουνουπιών.
 
 
 
 
 
VECTOBAC SL

Είναι εκλεκτικό προνυμφοκτόνο κουνουπιών υψηλής βιολογικής δράσης, αποτελεσματικό σε όλα τα στάδια ανάπτυξης των προνυμφών. Η δράση του εκδηλώνεται σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή και δεν αφήνει τοξικά υπολείμματα. Δεν βλάπτει τους ωφέλιμους θηρευτές όπως ψάρια και έντομα.

© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης