Αναζήτηση όρων

απόλυτη προστασία και λύση     Greek Language | English Language

 
εταιρεία Απολυμάνσεων
 
*
*
*
*
*
*
Απολυμάνσεις
Όνομα χρήστη
Κωδικός
Απολυμάνσεις
www.bpca.org.uk     www.pestworld.org     facebook

Δολώματα


COLBROM PASTA (Bromadiolone 0,005%)
Ένα νέο μυοκτόνο σε μορφή φρέσκου δολώματος με ιδιαίτερα ελκυστικό για τα τρωκτικά άρωμα. Έχει τη δυνατότητα να κρατάει την ελκυστικότητά του για μεγάλο διάστημα με αποτέλεσμα να αποτελεί την πρώτη επιλογή τροφής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη θανάτωση των τρωκτικών ακόμα και σε χώρους με ιδιαίτερες οσμές (βιομηχανίες τροφίμων, ζωοτροφές κ.τ.λ.).
 
 


STORM (Flocoumafen 0.005%)

Είναι ένα ασφαλές και εξαιρετικά ελκυστικό τρωκτικοκτόνο. Με ένα μόνο γεύμα το Storm εξοντώνει αρουραίους και ποντίκια, συμπεριλαμβανομένων και των ανθεκτικών ειδών στη δράση των αντιπηκτικών φαρμάκων.Κυκλοφορεί σε κουφέτα 4gr και κέρινους κύβους 20gr



NOTRAC BLOCK (Bromadiolone 0.005%)

Αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο δόλωμα, ενός μόνο γεύματος, υψηλής προσελκυστικότητας που περιέχει bromadiolone. Καταπολεμά αποτελεσματικά ποντικούς και αρουραίους καθώς και πληθυσμούς τρωκτικών που παρουσιάζουν ανθεκτικότητα σε άλλα τρωκτικοκτόνα. Επίσης, εξαιτίας του ιδιαίτερού του σχήματος, μορφή κύβου (block) που προσφέρει γωνίες και επιφάνειες που τα τρωκτικά αρέσκονται ιδιαίτερα να ροκανίζουν.



KLERAT (Brodifacoum 0.005%)

Τρωκτικοκτόνο σκεύασμα που περιέχει brodifacoum, αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο ενός μόνο γεύματος. Αρκεί δηλαδή μία λήψη του δολώματος από ποντικούς ή αρουραίους για να τους εξολοθρεύσει μετά από κάποιες ώρες ή λίγες μέρες. Κυκλοφορεί σε δύο μορφές δολώματος: 1) Μπλε κέρινους κύβους για χρήση σε χώρους εκτεθειμένους σε υγρασία και 2) Κόκκινα σύμπηκτα αλέσματος δημητριακών (pellets ή γαριδάκια) για χρήση σε κλειστούς χώρους.


Επιστροφή
© 2008 ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ SOLUTIONS      XHTML CSS
mixanografiki Όροι χρήσης